Γρεναδίνη σιρόπι:
2 φλιτζάνια {450 γραμμάρια} ζάχαρη.
1 φλιτζάνι {240 ml} νερό.
1 φλιτζάνι {240 ml} φρέσκο χυμό από ρόδι.
Για να το φτιάξουμε.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα.
Ζεσταίνουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί.
Σιγοβράζουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Ρίχνουμε το χυμό ροδιού.
Αφήνουμε να κρυώσει, και το περνάμε από λεπτό σουρωτήρι.
Το βάζουμε σε μπουκάλι.
ΔΟΚΙΜAΣΤΕ.
1 φλιτζάνι {240 ml} νερό.
1 φλιτζάνι {240 ml} φρέσκο χυμό από ρόδι.
Για να το φτιάξουμε.
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα.
Ζεσταίνουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί. Σιγοβράζουμε μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Ρίχνουμε το χυμό ροδιού.
Αφήνουμε να κρυώσει, και το περνάμε από λεπτό σουρωτήρι.
Το βάζουμε σε μπουκάλι.
ΔΟΚΙΜAΣΤΕ.
Αρωματικό σιρόπι μελιού:
2 φλιτζάνια {475 ml} μέλι.
1 φλιτζάνι {240 ml} νερό.
Για να το φτιάξουμε.
Βάζουμε το μέλι και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα, μέχρι το μέλι να διαλυθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Το βάζουμε σε μπουκάλι.
ΔΟΚΙΜAΣΤΕ.
1 φλιτζάνι {240 ml} νερό.
Για να το φτιάξουμε.
Βάζουμε το μέλι και το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε το μείγμα σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε κατά διαστήματα, μέχρι το μέλι να διαλυθεί.
Αφήνουμε να κρυώσει.
Το βάζουμε σε μπουκάλι.
ΔΟΚΙΜAΣΤΕ.
0 σχόλια: