ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.
Γίνεται εύκολα, είναι νόστιμη και χωρίς χοληστερόλη.
ΥΛΙΚΑ:
2 Ασπράδια από μεγάλα αυγά.
1 Κουταλάκι του γλυκού σκόρδο λιωμένο.
1/4 Κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
1/2 Φλιτζάνι [120ml ] λάδι ελιάς.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ:
Στο μπλέντερ βάζουμε τα ασπράδια,το σκόρδο
και το αλάτι και ανακατεύουμε.
και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το λάδι, λίγο-λίγο, μέχρι να γίνει
σαν γάλα.
σαν γάλα.
Το αποτέλεσμα είναι 150 γραμμάρια.
90 Θερμίδες / κουταλιά.
*** Μπορούμε να προσθέσουμε και διάφορα βότανα κατά την διάρκεια του ανακατέματος.
{κόλιανδρο - βασιλικό ή ρίγανη}
0 σχόλια: