ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
xrisimes-symvoules. blogspot.gr

LIGHT

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ.

Γίνεται εύκολα, είναι νόστιμη και χωρίς χοληστερόλη.

ΥΛΙΚΑ:

2 Ασπράδια από μεγάλα αυγά.

1 Κουταλάκι του γλυκού σκόρδο λιωμένο.

1/4 Κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

1/2 Φλιτζάνι [120ml ] λάδι ελιάς.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ:

Στο μπλέντερ βάζουμε τα ασπράδια,το σκόρδο 

και το αλάτι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το λάδι, λίγο-λίγο, μέχρι να γίνει 

σαν γάλα.

Το αποτέλεσμα είναι 150 γραμμάρια.

90 Θερμίδες / κουταλιά.

*** Μπορούμε να προσθέσουμε και διάφορα βότανα κατά την διάρκεια του ανακατέματος.
{κόλιανδρο - βασιλικό ή ρίγανη}

0 σχόλια: